Partnerët

Towers Network Albania

Ka si partnerë kompanitë më në zë të tregut shqiptar të telekomunikacionit dhe mediave audio vizive.
Klan
Digitalb
top-channel
Tring
vodafone
tmobile
tmobile
radio-maria
radio-travel